Onbeperkt
grafisch
design.

Het antwoord op de groeiende vraag naar een model waarbij jij als klant niet voor iedere aanpassing aan je ontwerp opnieuw hoeft te betalen.

Schaduwfoto

Geen enkele gezinsfoto is nog compleet zodra een dierbare is overleden. Die lege plek is altijd en overal zichtbaar. Tot nu! Want gelukkig kan dat heel anders met de huidige technieken.


Mijn allereerste schaduwfoto maakte ik al op mijn 17e voor een gezin dat één kindje van de tweeling voor altijd moet missen. Na deze eerste foto volgden er meer aanvragen. In eerste vanuit een lotgenotengroep van haar moeder. Ik ben een zogenaamde ‘Regenboogdochter’. Zo noemt men een kindje dat wordt geboren nadat een eerder geboren kindje is overleden. Mijn twee broertjes Milan & Timo, een tweeling, zijn in 1998 in stilte geboren, in 1999 ben ik geboren.

Tijdens mijn studie tot Grafisch Vormgever heb ik mezelf verdiept in de technieken die nodig zijn om een mooie schaduwfoto te kunnen maken. Met een schaduwfoto maak je jouw gezins- of familiefoto weer voor even compleet. Elke schaduw word door mij volledig op maat en naar persoonlijke wens gemaakt. Elk detail lopen we samen door. Ze kan een schaduw maken voor elke leeftijd, van jong tot oud, maar ook van je geliefde huisdier.

Is jouw kindje in stilte geboren of vlak na de geboorte overleden, ook dan kan jouw gezinsfoto voor één keertje weer als compleet voelen. Ook al heb je geen idee hoe jouw kindje er nu zou uitzien, je hebt diep in je hart vaak wel een voorstelling van hem of haar. Dat, in combinatie met mijn ervaring is meer dan voldoende om een voor jou perfecte schaduwfoto te maken.

Het ontwerpen en tekenen van een schaduw kost mij gemiddeld 4 tot 6 uur. Die tijd en vooral rust heb ik nodig om een schaduw te kunnen maken die aan mijn strenge eisen voldoet. Maar belangrijker nog aan de persoonlijke wens van jou als de opdrachtgever. Ik houd bij het ontwerpen en tekenen rekening met de juiste positie van de schaduw zodat deze volledig past bij de setting van de digitaal aangeleverde foto. Zo houd ik ook rekening met de stand van de zon (schaduw van de schaduw), hoe de wind waait, winterkleding of luchtig zomers, meisje of jongen, krullen, sluik haar, stekels of lange lokken. Eventuele aanpassingen zijn bij de prijs inbegrepen. En ik ben pas tevreden als jij dat ook bent.

Voordat ik voor je aan de slag gaat, vraag ik een aanbetaling van 50% van de totale kosten. Daarna hebben we uitgebreid contact per app of e-mail om al jouw wensen in kaart te brengen. Zodra mijn opdracht duidelijk is ga ik voor je aan de slag. Wil je meerdere schaduwen op één foto? Of meerdere Schaduwfoto’s? Het ontwerpen en tekenen van elke extra schaduw passend bij de setting kost je dan slechts € 49,50 per schaduw, per schaduwfoto

100% zekerheid, 100% maatwerk, 100% handwerk dat is waar ik 100% achtersta. Uit liefde.

Portfolio

Werkwijze

Stap 1

Als eerst beoordeel ik jouw foto of deze geschikt is. De foto mag doorgestuurd worden via WhatsApp, FaceBook of e-mail ter beoordeling. Elke Schaduw wordt 100% op maat gemaakt, met liefde voor jou en jouw gemis. Elk detail lopen we samen door.

Stap 2

Zodra mijn opdracht duidelijk is ga ik voor je aan de slag. Ik besteed elke minuut zorgvuldig aan het perfectioneren van jouw foto totdat de foto aan al mijn strenge eisen, en jouw persoonlijke wensen, voldoet.

Stap 3

Als de foto eindelijk weer compleet is, stuur ik deze door ter beoordeling. Gelukkig weet ik vaak de goede snaar te raken, toch het kan altijd voorkomen dat er iets aangepast moet worden. Geen probleem. Jij bepaalt wat goed is of je toch liever anders wilt.

Prijslijst

Schaduwfoto

Van concept tot ontwerp

€ 119

Exclusief BTW

Schaduwvlinder

Van concept tot ontwerp

€ 25

Exclusief BTW

Vroege vogel AANBIEDING voor de (her)opening in de zomer van 2024. Maak alvast GRATIS kennis met ons.

X
Ga naar de inhoud