Veelgestelde vragen.

Meer weten? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Hoe dien ik een opdracht in?

Opdrachten kunnen ingediend worden door een e-mail te sturen naar info@designeropafstand.nl Je ontvangt hierna een bevestiging met eventuele vragen.

Hoeveel aanpassingen kan ik aanvragen?

Het aantal aanpassingen is afhankelijk van het gekozen pakket. De opdracht wordt pas afgerond als alles naar wens is. Vergeet niet dat elke revisie wordt behandeld als een nieuw design en dat het de levering van andere verzoeken kan beïnvloeden.

Wat kan ik laten designen?

Een lijst met ideeën kun je hier vinden. Staat wat je wil laten designen er niet tussen? Laat het ons weten, dan zullen wij de juiste vragen stellen en suggesties geven, zodat het resultaat altijd volgens verwachting is.

Hoe ontvang ik mijn design?

Is het project met succes afgerond? Dan ontvang je je design en bronbestanden in je mailbox om te downloaden. Vanaf dan ben jij eigenaar van het design en kijken wij uit naar je nieuwe opdrachten.

Hoeveel opdrachten kan ik insturen?

Het aantal opdrachten dat per maand ingediend kan worden is afhankelijk van het gekozen pakket. Er wordt per dag aan één project tegelijkertijd gewerkt.

Wanneer ontvang ik mijn design?

Gemiddeld wordt het eerste concept binnen 1 tot 2 werkdagen geleverd. De opdrachten worden in een wachtrij van de designer verwerkt in de volgorde waarin de verzoeken zijn ontvangen. Er kan maar aan één actief project per dag gewerkt worden.

Wie is eigenaar van het design?

Je bent 100% eigenaar van de bestanden op het moment dat wij ze aan je opleveren.

Hoelang geldt het abonnement?

Het eerste abonnement geldt voor één kwartaal. Je sluit dus een abonnement af voor 3 maanden. Na deze 3 maanden kun je maandelijks opzeggen.

Hoe helpen jullie de startende ZZP'er?

Bij het opstarten van je bedrijf komt er veel op je af, veel van deze dingen kunnen wij voor je verzorgen. Het designeropafstand.nl starterspakket bevat de mogelijkheid om een logo + huisstijl + website te laten maken door ons design team.

Hoe betaal ik?

De kosten van het abonnement worden maandelijks afgeschreven. Dit zorgt ervoor dat jij geen tijd kwijt bent aan het overboeken van facturen en hierdoor kunnen wij onze tarieven laag houden.

Liever op factuur betalen? Dan brengen wij administratiekosten in rekening.

Kan ik van pakket wisselen of opzeggen?

Mocht je niet langer budget of behoefte hebben aan grafisch design dan kun je eenvoudig opzeggen. Abonnementen kunnen na het contract van 3 maanden maandelijks worden opgezegd door afmelding per e-mail vóór de maandelijkse factureer datum. Heb je weer grafisch design nodig? Meld je eenvoudig opnieuw aan.

Regelen jullie ook het drukwerk?

Wij kunnen je helpen bij het laten drukken van je design. Via onze aangesloten drukkers kunnen wij drukwerk zeer voordelig aanbieden. Mocht je hier geïnteresseerd in zijn, geef het dan aan bij het indienen van de opdracht. Dan zorgen wij voor een overzicht van de drukkosten, waarna jij akkoord kunt geven.

Vroege vogel AANBIEDING voor de (her)opening in de zomer van 2024. Maak alvast GRATIS kennis met ons.

X
Ga naar de inhoud